Ζήρεια 11/6/2017 – 5ος αγώνας Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ednuro

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 θα διεξαχθεί στον ορεινό όγκο της Ζήρειας και μέσα σε δασικούς δρόμους ο 5ος αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Enduro καθώς και ο 2ος αγώνα; Πρωταθλήματος Enduro Νοτίου Ελλάδος. Ο αγώνας διοργανώνεται από τη ΛΕ.Μ.Μ σε συνεργασία με τη ΜΟΤΟ Λέσχη Ξυλοκάστρου. Ο άστατος καιρός της εβδομάδας βοηθά ώστε να γίνει ένας εξαιρετικός αγώνας. Αν αποφασίσετε να μας επισκεφτείτε σας ευχόμαστε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.  

1ο ZIRIA MTB RACE – 28/5/2017

Το κατάστημα ποδηλάτων Cyclesport με την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου διοργανώνει αγώνα open ορεινής ποδηλασίας στις 28/05/2017 με τόπο εκκίνησης και τερματισμού το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας. O αγώνας θα αποτελείται από δύο κυκλικές διαδρομές p2p, 62km και 25km. Οι διαδρομές θα κινηθούν σε χωματόδρομους, άσφαλτο και μονοπάτια συνολικού μήκους 10km.

Ziria Cross Country Race 2017 – Το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου στην Ορεινή Κορινθία!

Το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου 2017 θα διεξαχθεί ο αγώνας Ziria Cross Country 2017 με εκκίνηση από το γειτονικό γραφικό χωριό της Γκούρας . Το Σάββατο 10 Ιουνίου θα λάβουν μέρος εκδηλώσεις ενώ την Κυριακή υπάρχει το αγωνιστικό μέρος με τις δύο διαδρομές των 10 και 30 χιλιομέτρων καθώς και αγώνες σκυταλοδρομίας. Ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει τον αγώνα ανεβαίνοντας στο οροπέδιο της Ζήρειας από τα Τρίκαλα, είτε οδικώς κάνοντας μια διαδρομή 20 λεπτών  ή εναλλακτικά πεζοπορώντας μέσα από το δάσος ακολουθώντας  τα σημαδοτοτημένα μονοπάτια.

Αξίζει να προγραμματίσετε μια εκδρομή για να απολαύσετε την καλοκαιρινή όψη των Τρικάλων και της Ζήρειας.

Πάσχα στα Τρίκαλα Κορινθίας 2017

Τα Τρίκαλα αποτελούν ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Όμως η γιορτή του Πάσχα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, για να γνωρίσει κανείς την απαράμιλλη ομορφιά της περιοχής. Ο καιρός επιτρέπει τις βόλτες και την εξερεύνηση της περιοχής, μέσα σε μια φύση που οργιάζει από χρώματα και αρώματα. Καταπράσινο δάσος, ανθισμένα λουλούδια και κρυστάλλινα νερά. Τη Μεγάλη Παρασκευή ο Επιτάφιος τελείται σε κλίμα κατάνυξης με την περιφορά των επιταφίων να καταλήγει στην πλατεία, που φωτίζεται από τις φλόγες των κεριών των πιστών. Τα παραδοσιακά έθιμα συνοδεύουν και το βράδυ της Ανάστασης, ενώ την Κυριακή του Πάσχα το γλέντι κορυφώνεται στα σπίτια, στα καταλύματα και τις ταβέρνες της περιοχής. Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Ανάσταση!

Δραστηριότητες στα Τρίκαλα Κορινθίας 2016

Νέες δραστηριότητες στα Τρίκαλα Κορινθίας και στο Χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας ξεκίνησαν ήδη με ένα στόλο 11 οχημάτων παντώς εδάφους (ATV) από πισωκίνητες γουρούνες μέχρι 4κίνητα buggy της Polaris. Για πληροφορίες / κρατήσεις: +30 6943157320 [caption id="attachment_2005" align="aligncenter" width="411"] Δραστηριότητες στα Τρίκαλα Κορινθίας[/caption]

Be my Valentine στα Τρίκαλα Κορινθίας!

[caption id="attachment_1058" align="aligncenter" width="810"]τρικαλα κορινθιας διαμονη αγ βαλεντινου Δείτε τις επιλογές διαμονής στα Άνω, Κάτω και Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας από ξενοδοχεία, ξενώνες, ξύλινα σαλέ, δωμάτια και πέτρινες παραδοσιακές κατοικίες![/caption]

Γιορτάστε τον Αγ. Βαλεντίνο στα Τρίκαλα Κορινθίας!

Η γιορτή των ερωτευμένων δεν είναι μακριά και είναι μια αφορμή για να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας στα Τρικαλα Κορινθιας. Επιλέξτε έναν από τα φιλόξενα καταλύματα, οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο και διασκεδάστε σε ένα από τα Cafe-Bar στα Τρίκαλα Κορινθίας!
Δείτε τις τρέχουσες επιλογές από ξενοδοχεία, ξύλινα σαλέ, ξενώνες, παραδοσιακές κατοικίες για μια απολαυστική διαμονή στα Μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας. Και του χρόνου!