Διαμονή σε Πέτρινες Παραδοσιακές Κατοικίες - Ξενώνας "Εν Αρχή" Δείτε τιμές, παροχές, φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας και σχόλια επισκεπτών


Πέτρινες Παραδοσιακές Κατοικίες στα Ανω Τρίκαλα – Εν Αρχή

Το συγκρότημα πέτρινων παραδοσιακών κατοικιών Εν Αρχή, απαρτίζεται από δύο ξεχωριστές μεζονέτες των 70 m2 και 100 m2, επιμελώς διακοσμημένες, με κυρίαρχα υλικά το ξύλο και την πέτρα και βασικά στοιχεία τις χειροποίητες κατασκευές.

Διαμονή σε Μεζονέτες – Ξενώνας “Εν Αρχή”

Η μεζονέτα “Ηλιάνθη” είναι δυναμικότητας εώς 8 ατόμων. Διαθέτει δύο τρίκλινα υπνοδωμάτια και μπάνιο στον πρώτο όροφο και στο ισόγειο άνετο καθιστικό με παραδοσιακό τζάκι, γωνιακό καναπέ που γίνεται διπλό κρεββάτι καθώς και καναπέ – μονό κρεββάτι. Στο ισόγειο είναι επίσης η τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, TV, DVD και μεγάλο εξωτερικό χώρο με ΒΒQ και πέργολα.

Η μεζονέτα “Ιριδα” είναι επίσης δυναμικότητας 6 ατόμων.
Διαθέτει δύο δίκλινα υνποδωμάτια και μπάνιο στον κάτω όροφο ενώ στον πάνω όροφο στο καθιστικό έχει τριθέσιο καναπέ με δυνατότητα φιλοξενίας 2 ατόμων. Εχει επίσης ενεργειακό πετρόκτιστο τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, TV, DVD και μεγάλες βεράντες.

Σας προτρέπουμε να δοκιμάσετε κόκκινο και λευκό εμφιαλωμένο μονοποικιλιακό κρασί που παράγει ο ιδιοκτήτης και να αφεθείτε στην μαγεία της φύσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας Ξενώνα Εν Αρχή

Παραδοσιακές Πέτρινες Κατοικίες “Εν Αρχή”.

Άνω Τρίκαλα Κορινθίας
Τηλ: 6936 736810
Email: en-arhi@trikalakorinthias
Website: http://www.enarhi.gr
Υπεύθυνος: Νίκος Μαντάς

Διαμονη στα Ανω, Κατω κ Μεσαια Τρικαλα Κορινθιας.