Γενικές Πληροφορίες

TrikalaKorinthiasSmallLogo

Προς ενημέρωσή σας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το TrikalaKorinthias.gr , είναι συμβατό με τους όλους τους γνωστούς φυλλομετρητές που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμοι (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari, Google Chrome), καθώς και με τις τελευταίες τεχνολογίες flash και javascript.

Χρήσιμες Πληροφορίες προς ενημέρωσή σας

Οι στατιστικές πληροφορίες που εμφανίζονται κάτω από κάθε καταχώρηση (π.χ αριθμός εμφανίσεων), αντικατοπτρίζουν το σύνολο των επισκεπτών στη συγκεκριμένη καταχώρηση από την ημερομηνία έκδοσής της στην πύλη των Τρικάλων Κορινθίας.

Η αξιολόγηση της κάθε καταχώρησης γίνεται από τους επισκέπτες και έχει σκοπό αφενός την αξιολόγησή της σαν εμφάνιση μέσα από την πύλη και αφετέρου την δυνατότητα των πελατών της επιχείρισης να την αξιολογήσουν, αν την έχουν επισκεφθεί.

Οι επισκέπτες έχουν επίσης την δυνατότητα σχολιασμού της κάθε καταχώρησης, αλλά και προσθήκη αυτής σε όλα τα δημοφιλή sites social bookmarking, όπως facebook, digg, del.icio.us κτλ.

Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα λεγόμενα “κοινωνικά δίκτυα”, βλ. facebook,twitter,myspace κλπ, είναι το παρόν και το μέλλον του internet, επενδύουμε πολλά για την καλύτερη αξιοποίηση της Πύλης των Τρικάλων Κορινθίας, στην ανάδειξη μέσα από αυτά. Ήδη το FanPage μας στο facebook. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα λοιπόν η πύλη και φυσικά η περιοχή μας θα έχει τη μέγιστη δυνατή προβολή μέσα από αυτού του είδους τα δίκτυα.

Έως τότε εσείς οι επισκέπτες μας που διατηρείτε λογαριασμούς μην ξεχνάτε να μοιράζεστε τις καταχωρήσεις της πύλης, μέσω του ειδικού συνδέσμου “Μοιραστείτε το” που υπάρχει σε κάθε καταχώρηση.