Διαμονή στον Ξενώνα "Φλαμπουρίτσα" στα Άνω Τρίκαλα Ορεινής Κορινθίας Δείτε τιμές, παροχές, φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας και σχόλια επισκεπτών


Ξενώνας Φλαμπουρίτσα – Άνω Τρίκαλα Ορεινής Κορινθίας

Τα ορεινά καταλύματα “Φλαμπουρίτσα” βρίσκονται λίγο έξω από το χωριό Άνω Τρίκαλα Κορινθίας, στους πρόποδες του όρους Κυλλήνη (Ζήρεια) σε ενοικιαζομενη κατοικια. Η Φλαμπουρίτσα,ορεινη κορινθια,τρικαλα κορινθιας,διαμονηυψόμετρο περίπου 1000 μέτρων, σε ένα ιδανικό μέρος για χαλάρωση.

Με ορμητήριο τα καταλύματά μας, μπορείτε αδράξετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στη φύση και να γνωρίσετε τις ομορφιές του βουνού, ή να απολαύσετε τις πανέμορφες παραλίες του Ξυλοκάστρου, που βρίσκονται σε απόσταση μόλις μισής ώρας.

Η ομορφιά και η μοναδικότητα της περιοχής των Τρικάλων   μαγεύει κάθε επισκέπτη. Το όνομά της το οφείλει στα τρία καλά της περιοχής, στα πολλά νερά, στην εύφορη γη και στο υγιεινό κλίμα. Σας περιμένουμε να τα διαπιστώσετε από κοντά!

Αξιοθέατο: ” Η Κοιλάδα της Φλαμπουρίτσας”

Η κοιλάδα της Φλαμπουρίτσας εκτείνεται ανάμεσα στη Μικρή και την Μεγάλη Ζήρεια,  παρουσιάζει μεγάλη βιοποικιλότητα και μαζί με το Ορός Κυλλήνης έχουν ενταχθεί στο “Natura 2000”, ως περιοχές ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος που χρήζουν προστασίας. Διασχίζοντάς την κοιλάδα ανάμεσα σε ρυάκια και αιωνόβια δέντρα, καταλήγουμε στις πηγές του ποταμού Σύθα.

Trikala Korinthias Hotels Ενοικιαζομενες Κατοικιες Σαλε Ξενωνες.


Leave a Reply