Διαμονή στο Ξενοδοχείο "Καρυάτις" | Κάρυα Ορεινής Κορινθίας Δείτε τιμές, παροχές, φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας και σχόλια επισκεπτών

kariatis-1

Διαμονή στο Καρυάτις Resort – Hotel

Δίκλινα δωμάτια: Το ξενοδοχείο Καρυάτις Resort διαθέτει 8 δίκλινα δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα τα οποία βρίσκονται στο ισόγειο και στον 1ό όροφο του ξενοδοχείου. Τα 4 εξ’ αυτών (Πέτρινο, Όνειρο, Εν Καμίνω, Σκάνδαλο) διαθέτουν τζάκι ενώ τα υπολοιπα 4 (Όλβιος, Ντελακγράτσια, Κουκλιστικο, Μπούκα) είναι χωρίς τζάκι. Όλα τα δίκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου (εκτός του Κουκλίστικου)έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα τα καταπράσινα βουνά της Ορεινής Κορινθίας καθώς και την πανέμορφη κοιλάδα του Όλβιου ποταμού.

Τρίκλινα-τετράκλινα δωμάτια: Το ξενοδοχείο Καρυάτις Resort διαθέτει 4 δωμάτια στο ισόγειο και στον 1ό όροφο, που είναι πλήρως εξοπλισμένα και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 4 άτομα (1 διπλό ή 2 μονά κρεβάτια και 2 extra κρεβάτια). Το 1 εξ’ αυτών διαθέτει τζάκι (Ίμερος) ενώ τα υπόλοιπα 3 (Βιγλάτορας, Πασαρέλα, Χαγιάτι) είναι χωρίς τζάκι. Τα δωμάτια αυτά προσφέρονται για διαμονή οικογενειών εώς 4 ατόμων. Κάποια από το παράθυρο και άλλα από το μπαλκόνι τους, ατενίζουν το υπέροχο φυσικό τοπίο που βρίσκεται πάνω από το δρόμο που οδηγεί από τα Τρίκαλα Κορινθίας στο χωριό Καρυά.

Hotel Karyatis – Διαμονή σε Μεζονέτες

Το ξενοδοχείο Καρυάτις Resort διαθέτει 2 πολυτελείς μεζονέτες στο ισόγειο του ξενοδοχείου, που παρέχουν όλες τις ανέσεις και μπορούν να φιλοξενήσουν εώς και 5 άτομα (1 διπλό κρεβάτι, 3 extra κρεβάτια).

Οι μεζονέτες του ξενοδοχείου μας (Κανθαρέλα, Χρυσαετός) διαθέτουν 2 χώρους, οι οποίοι ενώνονται μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα, έχουν μεγάλο τζάκι καθώς και ιδιωτική βεράντα με θέα τα καταπράσινα βουνά της Ορεινής Κορινθίας, καθώς και την πανέμορφη κοιλάδα του ποταμού Όλβιου.
Οι μεζονέτες λόγω του μεγέθους τους είναι ιδανικά δωμάτια για παραμονή μεγάλης διάρκειας.

*Στις οικογένειες παρέχονται δωρεάν παρκοκρέβατα για μωρά εώς 2 χρονών.

Παροχές του συγκροτήματος…

  • Εστιατόριο
  • Καφετέρια & Bar
  • Παιδότοπος
Στοιχεία Επικοινωνίας

“Καρυάτις Resort”

Καρυα Κορινθίας – Πελοπόννησος

Κρατήσεις:

Μέσω Τηλεφώνου: 2743091000 – 2743091059
6944613820 – 2743024515
Μέσω Email: info@karyatisresort.gr
WeSite: http://www.karyatisresort.gr

Φωτογραφίες

Δίκλινα

Δίκλινα με τζάκι

Τρίκλινα

Τετράκλινα

Μεζονέτες

Εστιατόριο – Μπαρ, Παιδότοπος

Διαμονη στα Τρικαλα Κορινθιας – Ανω, Κατω κ Μεσαια Συνοικια


Leave a Reply