Πηγη Ταρλαμπα Ξενοδοχειο στα Ανω Τρικαλα Ορεινης Κορινθιας


Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας όπου μπορείτε να μάθετε πληροφορίες για το ξενοδοχείο “Πηγή Ταρλαμπά” – Άνω Τρίκαλα Ορεινής Κορινθίας.

Από το 1929 το ξενοδοχείο Πηγή Ταρλαμπά αποτελεί ένα πασίγνωστο και λατρεμένο χώρο φιλοξενίας που συνδυάζει την παράδοση, την άνεση, την παράδοση, τις παροχές υψυλής ποιότητας και την καλαισθησία! Θα το βρείτε στα Άνω Τρίκαλα και θα απολαύσετε την μοναδική θέα από όλα τα μπαλκόνια σε όλα τα δωμάτια προς τα βουνά και τον κόλπο της Ορεινής Κορινθίας. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν τζάκι και στο πατάρι υπάρχουν χειροποίητα κρεβάτια παραδοσιακού στυλ.

Παροχές Ξενοδοχείου Πηγή Ταρλαμπά

Ξενοδοχείο Πηγή Ταρλαμπά Ανω Τρικαλα ΚορινθιαςΤο ξενοδοχείο “Πηγή Ταρλαμπά” διαθέτει μεγάλο χώρο parking, καφετέρια για τον πρωινό, μεσημεριανό η απογευματινό καφέ σας, χώρο μπαρ και εστατορίου με θέα πανοραμική από τα πανέμορφα βουνά της Ζήρειας μέχρι τον Κόλπο της Κορίνθου.

Ολόκληρο το κτίριο είναι από πέτρα φτιαγμένο, ντόπιας καταγωγής, από ξύλο, από μικρό τούβλο παραδοσιακού στυλ και μαρμάρινο πλακάκι σε εναλλακτικούς συνδυασμούς που δημιουργούν ένα πανέμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Το κτίριο αναπαλαιώθηκε μέσα σε 3,5 χρόνια, από επιδότηση κοινοτικών κονδυλίων, που προέβλεπε αναπαλαίωση παλαιών κτιρίων με εξαιρετικά αυστηρές νομικο-κατασκευαστικές προδιαγραφές οι οποίες τηρήθηκαν επιτυχώς. Το ξενοδοχείο κατασκευάστηκε αρχικά από τον παππού του ιδιοκτήτη σήμερα το 1929. Αποτελείτουριστικό σήμα κατατεθέν για τους τουρίστες και διατηρεί πολύ εκλεκτή πελατεία ανά τα χρόνια.

Η καλαισθησία του κτιρίου και η πανοραμική θεά είναι τα 2 πιο δυνατά σημεία του καταλύματος. Στην καφετέρια θα βρείτε όλα τα είδη καφέ καθώς και φυσικούς χυμούς και επιδόρπια η άλλες γλυκές προτάσεις. Στο εστιατόριο θα  βρείτε σπιτικά μαγειρεμένα φαγητά από τοπικά παραδοσιακά και αγνά προϊόντα. Για τα παιδιά σας, υπάρχει άνετος εξωτερικός χώρος όπου μπορούν με ασφάλεια να παίξουν και να διασκεδάσουν. Οι πιο τολμηροί, μπορούν να ενοικιάσουν “snowmobiles” για αξέχαστες περιπέτειες στο χιόνι και εξαιρετικές εξορμήσεις στη πανέμορφη φύση.

Λίγο πιο ψηλά από τα Άνω Τρίκαλα μπορείτε να ακολουθήσετε διάφορα δρομάκια τα οποία θα σας οδηγήσουν σε πολύ όμορφα χωριουδάκια και στα βουνά γύρω.

Πληροφορίες – Τηλεφωνήστε μας για τις παρούσες τιμές στην Πηγή Ταρλαμπά

  • Τηλέφωνο: 2743091267
  • email: info@pigitarlamba.gr
  • Διεύθυνση: Άνω Τρίκαλα Κορινθίας

 

Πηγή Ταρλαμπά Hotel – Φωτογραφικό Υλικό από το κατάλυμα στα Ανω Τρίκαλα

Τρικαλα Κορινθιας Διαμονη